I got sucked into programming this weekend, no time for drawing. Too bad since I had bought some very nice pastel crayons to draw on pebbles. Still, I escaped half an hour here and there. Here are some pictures, hopping from one subject to another in a natural food minded progression.
Saturday’s picking in the vegetable garden
This funky looking vegetable is a summer squash (Trombocino). It taste a little bit like wild hazelnuts and it keeps firm when cooked.
The strange yellow ball is a Lemon cucumber, but it tastes nothing like lemon.
Well, the next image is not from this Saturday’s mushroom picking, I forgot to take a picture, but it was the same family: Hydnum repandum (Hedgehog mushroom). This is one of my favourites. Nicolas cooked it perfectly, as usual!
The result: these very nice entrees for our 14th anniversary.
And now that we are talking seriously (mushroom), here is a beautiful print that we received a couple of years ago:
Fairy Ring, Amy Ross
It reigns in our kitchen and we are always happy (and a little hungry) when we look at it.
Fraîcheur et abondance!
Ça doit être bien satisfaisant que d’avoir un panier aussi garni!
C’est vraiment beau!
J’aime la photo de ton homme et de votre goûter spécial.
Merci ma Suppe de nous inviter *en image*, à partager un moment de votre intimité.
Bonne fête encore!
J’ai hâte de vous voir!
Je suis complètement et totalement jalouse de tes Trombocinos et de tes Peach!
Allô à vous deux!
@Chantal, c’est un petit bonheur quotidien que ces paniers, ça fournit encore!
@Julie, les Peach ont fini par avoir plus de goût, c’était la première qui ne devait pas être assez mûre… Comment se portent les tiennes?
wow! Quelle belle récolte. J’aurais bien aimé goûter à ce “lemon cucumber”. Il était bon?
Ça goûte pas mal la même chose qu’un concombre ordinaire, un peu plus subtil peut-être… C’est la forme et la couleur qui sont intéressantes!